Rustad IL

Om oss

Om oss

Rustad IL ble stiftet 8. november 1967. Rustad IL har idag ca. 1370 medlemmer.

Rustad IL ligger syd-øst i Oslo og dekker områdene Bogerud, Rustad og Skullerud. 
Vi har eget bane anlegg med klubbhus på Bogerudmyra. 
Dette ligger ved siden av Rustad skole som også benyttes av idrettslaget.

Klubben har i tillegg Rustad Skistadion som er en del av Skullerud Idrettsanlegg,
med beliggenhet i Østmarka ved Skullerudstua

...... 

Gratulerer med 50 års idrettsaktivitet! (1967-2017)

Kjære, Rustad-venner!

I et halvt århundre har Rustad idrettslag gitt barn og voksne, unge som gamle, aktivitet og kameratskap på Rustad.

Når vi nå fyller femti synes vi det er naturlig å feire dette sammen med dere alle i lagets jubileumsbok. Dette er en bok for alle. Helt uavhengig av hvor mye eller lite du har stått ved en fotballbane eller et skispor og uansett om det har gått tiår siden sist gang du sto ned Fjeldstadbakken, eller kastet en håndball på Bogerudmyra.

Boken er laget av oss, for oss og ikke minst er dette lokalhistorie til glede for oss alle.

Så tusen takk til alle bidragsytere, uten dere, ingen jubileumsbok. Grunnen til at vi fyller femti år, skyldes ene og alene en gjeng i Rustadlia borettslag, som høsten 1967 synes det var på tide med et idrettslag i Rustad skolekrets.

I november 1967 ble Rustad IL stiftet. Til tross for at formannen i Bøler IF mente at det ikke var behov for en idrettsklubb til i området, og uttrykte sin bekymring for en mulig tillitsmannskrise hvis så skulle skje. Folk på Rustad delte ikke formannens bekymring, og stiftet sin egen forening. Vår forening, Rustad idrettslag. 

I løpet av disse femti årene som har gått siden den gang, har barn og unge funnet kortreist aktivitet, konkurranse og kameratskap i Rustad IL. Når vi nå har nådd en voksen alder av femti, er det også naturlig å se tilbake. Noe vi kan gjøre med stolthet.

I dag er langrennsgruppa å finne blant landets største, fotballgruppa er medarrangør i verdens største fotballturnering. I tillegg tar Rustad IL et godt og bredt sosialt ansvar for barn og unge i vårt nærmiljø med en av landets største barneidrettsgrupper og en svært så aktiv allsportgruppe. Rustad IL har alltid vært og skal fortsatt være for alle, uansett alder og funksjonsnivå.

Vi gleder oss til nye utfordringer med nye generasjoner av ungdom og voksne som skal føre frivilligheten i vårt kjære Rustad idrettslag videre.

Barbro Tomter Dahlen
Leder, Rustad Idrettslag


PS - Jubileumsboka "Mellom blokkene og marka" 2017 kan bestilles på post@rustad-idrettslag.no

 

 

Rustad idrettslag

Postboks 11, 0621 Oslo

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift