Rustad IL - Hovedlaget

Friidrett

Langrenn

Rustad IL søker daglig leder

Rustad idrettslag (RIL) er et fleridrettslag som holder til i Oslo sydøst, nærmere bestemt på Skullerud/Rustad/Bogerud. Klubben har pr. i dag ca. 1300 medlemmer. Klubben har følgende grupper: fotball, allidrett, allsport (paraidrett), langrenn og friidrett som ligger under langrennsgruppa.

Rustad Idrettslag innkaller til ekstraordinært årsmøte i hovedlaget og alle grupper

Rustad Idrettslag innkaller til Ekstraordinært årsmøte i hovedlaget og alle grupper. Årsmøtet avholdes i klubbhuset torsdag 10. oktober kl. 20.00

Har du lyst til å prøve langrenn ?

VELKOMMEN TIL GRATIS INTRODUKSJONSDAG mandag 9. september KL 18 FOR ALLE F.O.M. 1. KLASSE. Hvis det ikke passer, kan du komme en annen mandag.

Resultater fra KM Terrengløp

120 deltakere fullførte kveldens KM i terrengløp, lang løype på Skullerud Idrettsanlegg.

Kretsmesterskap i terrengløp - lange løyper

Kretsmesterskap i terrengløp - lange løyper. Tirsdag 27. august 2019 kl. 18.00 på Skullerud Idrettsanlegg