Rustad IL - Hovedlaget

Rustad IL 50 år - 1967-2017

Allsport

Allidrett

Fotball

Friidrett

Langrenn

Rustad IL søker daglig leder

Rustad idrettslag (RIL) er et fleridrettslag som holder til i Oslo sydøst, nærmere bestemt på Skullerud/Rustad/Bogerud. Klubben har pr. i dag ca. 1300 medlemmer. Klubben har følgende grupper: fotball, allidrett, allsport (paraidrett), langrenn og friidrett som ligger under langrennsgruppa.

Rustad Idrettslag innkaller til ekstraordinært årsmøte i hovedlaget og alle grupper

Rustad Idrettslag innkaller til Ekstraordinært årsmøte i hovedlaget og alle grupper. Årsmøtet avholdes i klubbhuset torsdag 10. oktober kl. 20.00

Har du lyst til å prøve langrenn ?

VELKOMMEN TIL GRATIS INTRODUKSJONSDAG mandag 9. september KL 18 FOR ALLE F.O.M. 1. KLASSE. Hvis det ikke passer, kan du komme en annen mandag.

Resultater fra KM Terrengløp

120 deltakere fullførte kveldens KM i terrengløp, lang løype på Skullerud Idrettsanlegg.

Kretsmesterskap i terrengløp - lange løyper

Kretsmesterskap i terrengløp - lange løyper. Tirsdag 27. august 2019 kl. 18.00 på Skullerud Idrettsanlegg

Siste nytt om Idrettsuka 2019

Rustad IL ønsker alle deltakere i den sjette utgaven av Idrettsuka i Østmarka hjertelig velkomne. Det er i alt påmeldt 190 deltakere i alderen 9-15 år. Vi gleder oss til å møte dere mandag 12. august og ta del i en spennende uke med mange ulike aktiviteter.

Barnehagebarn? Bli med på allidrett!

Allidrett gir barn mellom 3 og 6 år et morsomt møte med idrett. Meld på barnet ditt 15. august! Vi ønsker oss også foreldre som kan bli med på trenerlaget. Du trenger ikke være supersprek!

Idrettsuka i Østmarka - 12-16 august 2019

Langrennsgruppa i Rustad IL ønsker velkommen til Idrettsuka i Østmarka, som vil bli en uke med mange og varierte aktiviteter på tvers av idretter. Arrangementet er åpent for alle født i 2004-2010, både medlemmer i Rustad IL og andre klubber. Aktivitetene vil bli ledet av personer med høy kompetanse og kreativitet og det vil i tillegg komme spennende gjestetrenere. Stikkord for uka er å ha det gøy med idrett.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift