Rustad IL - Hovedlaget

Allidrett

Friidrett

Langrenn

Har du lyst til å prøve langrenn ?

VELKOMMEN TIL GRATIS INTRODUKSJONSDAG mandag 9. september KL 18 FOR ALLE F.O.M. 1. KLASSE. Hvis det ikke passer, kan du komme en annen mandag.

Resultater fra KM Terrengløp

120 deltakere fullførte kveldens KM i terrengløp, lang løype på Skullerud Idrettsanlegg.

Kretsmesterskap i terrengløp - lange løyper

Kretsmesterskap i terrengløp - lange løyper. Tirsdag 27. august 2019 kl. 18.00 på Skullerud Idrettsanlegg

Siste nytt om Idrettsuka 2019

Rustad IL ønsker alle deltakere i den sjette utgaven av Idrettsuka i Østmarka hjertelig velkomne. Det er i alt påmeldt 190 deltakere i alderen 9-15 år. Vi gleder oss til å møte dere mandag 12. august og ta del i en spennende uke med mange ulike aktiviteter.

Barnehagebarn? Bli med på allidrett!

Allidrett gir barn mellom 3 og 6 år et morsomt møte med idrett. Meld på barnet ditt 15. august! Vi ønsker oss også foreldre som kan bli med på trenerlaget. Du trenger ikke være supersprek!

Idrettsuka i Østmarka - 12-16 august 2019

Langrennsgruppa i Rustad IL ønsker velkommen til Idrettsuka i Østmarka, som vil bli en uke med mange og varierte aktiviteter på tvers av idretter. Arrangementet er åpent for alle født i 2004-2010, både medlemmer i Rustad IL og andre klubber. Aktivitetene vil bli ledet av personer med høy kompetanse og kreativitet og det vil i tillegg komme spennende gjestetrenere. Stikkord for uka er å ha det gøy med idrett.

OBOS Barnas Skidag i Østmarka - søndag 10. mars 2019

Rustad IL, Langrennsgruppa ønsker alle barn født i 2008 til 2016 hjertelig velkomne til OBOS Barnas Skidag i Østmarka Søndag 10. mars 2019 kl. 11.00. Oppdaterte starttider.

Årsmøte i Rustad Idrettslag 2019

Årsmøtet i Rustad IL (hovedlaget og alle gruppene) avholdes i klubbhuset Tirsdag 19. mars kl. 19.00.

Oppstart med langrennstrening for de med utviklingshemming

Velkommen til første trening med langrennsgruppa i Rustad IL onsdag 13. februar kl. 18.00-19.00! I et samarbeid med Norges Skiforbund, Rustad IL og Assister meg har vi gleden av introdusere et nytt aktivitetstilbud for deg med utviklingshemming

Siste informasjon om Østmarkrunden

Det ligger an til å bli kjempefine forhold og bra deltagelse, nær 300 påmeldt, og vi forventer en god del etteranmeldinger. Første start er kl 9:00, og de som går raskest gjør unna hele første runde på 35 minutter. Løypa er 13,7 km.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: