Rustad IL - Langrenn

"Topp og bredde - hånd i hånd"

Sammen blir vi gode

Rustad IL - Langrenn inviterer til Klubbkveld tirsdag 5. november kl. 18.00-20.30

Stort sportsutstyrsalg for barn, ungdom og voksne til meget gode priser i tillegg til bruktmarked! Det nærmer seg vår tradisjonsrike klubbkveld på Skullerud skole. I den anledning ønsker vi å informere litt nærmere om selve klubbkvelden til dere alle. Klubbkvelden er for alle gruppas medlemmer, foreldre, søsken, trenere, støtteapparat osv. Den blir lagt opp som en salgsmesse + at vi også skal ha bruktmarked.

Viktig informasjon

Tid for litt informasjon fra langrennsgruppa igjen.

Rustad IL søker daglig leder

Rustad idrettslag (RIL) er et fleridrettslag som holder til i Oslo sydøst, nærmere bestemt på Skullerud/Rustad/Bogerud. Klubben har pr. i dag ca. 1300 medlemmer. Klubben har følgende grupper: fotball, allidrett, allsport (paraidrett), langrenn og friidrett som ligger under langrennsgruppa.

Medlemsdager for Rustad IL hos Dekkgutta på Skullerud

Lørdag 26. oktober er det medlemsdager for Rustad IL på Dekkgutta på Skullerud. Vi tilbyr denne dagen egne priser på dekk, alle modeller fra Goodyear og Sava - 40 prosent levert på bilen, samt 5 prosent av total sum tilbake til klubben, det er en rå deal og gjelder kun denne dagen, vi har over 2000 dekk på lager, men sjekk gjerne dine vinterdekk og spør oss om en pris på forhånd så vi kan ha det klart denne klubbdagen.

Medlemskontingent!

Vær så snill å gå inn på mailen deres da det ligger en mail fra langrennsgruppa på medlems- og treningskontingenten. Den ble sendt ut 21. september med betalingsfrist 5. oktober.

Innetreningsdager høsten 2019

Oversikt over innetreningsdager for alle grupper etter høstferien, frem til jul eller til det blir skiføre før jul..

Rustad Idrettslag innkaller til ekstraordinært årsmøte i hovedlaget og alle grupper

Rustad Idrettslag innkaller til Ekstraordinært årsmøte i hovedlaget og alle grupper. Årsmøtet avholdes i klubbhuset torsdag 10. oktober kl. 20.00

Hovedsamling på Skeikampen 29. november - 1. desember 2019

Dette er langrennsgruppas største skisamling. Samlingen samler iår ca. 400 aktive, trenere, tillitsvalgte, foreldre og søsken og går på tvers av alle grupper. Samlingen har tradisjon helt tilbake til starten på 70-tallet.

Har du lyst til å prøve langrenn ?

VELKOMMEN TIL GRATIS INTRODUKSJONSDAG mandag 9. september KL 18 FOR ALLE F.O.M. 1. KLASSE. Hvis det ikke passer, kan du komme en annen mandag.

Resultat fra Timesløpet 2019

246 deltakere fullførte mandagens timesløp i Fjelstadbakken og det ble løpt totalt 2426 runder..

Timesløp mandag 2. september

På grunn av forsatt utbygging på stadionområdet ved Skullerud er årets timesløp igjen flyttet til Fjeldstadbakken. Start og mål ved Fjeldstadstua.

Resultater fra KM Terrengløp

120 deltakere fullførte kveldens KM i terrengløp, lang løype på Skullerud Idrettsanlegg.