Rustad IL - Allidrett

Rustad IL søker daglig leder

Rustad idrettslag (RIL) er et fleridrettslag som holder til i Oslo sydøst, nærmere bestemt på Skullerud/Rustad/Bogerud. Klubben har pr. i dag ca. 1300 medlemmer. Klubben har følgende grupper: fotball, allidrett, allsport (paraidrett), langrenn og friidrett som ligger under langrennsgruppa.

Rustad Idrettslag innkaller til ekstraordinært årsmøte i hovedlaget og alle grupper

Rustad Idrettslag innkaller til Ekstraordinært årsmøte i hovedlaget og alle grupper. Årsmøtet avholdes i klubbhuset torsdag 10. oktober kl. 20.00

Barnehagebarn? Bli med på allidrett!

Allidrett gir barn mellom 3 og 6 år et morsomt møte med idrett. Meld på barnet ditt 15. august! Vi ønsker oss også foreldre som kan bli med på trenerlaget. Du trenger ikke være supersprek!

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: