Barnehagebarn? Bli med på allidrett!

Allidrett gir barn mellom 3 og 6 år et morsomt møte med idrett. Meld på barnet ditt 15. august! Vi ønsker oss også foreldre som kan bli med på trenerlaget. Du trenger ikke være supersprek!

Kjenner du til allidrett? Allidrett et morsomt og populært tilbud til små sprekinger i barnehagealder, 3 til 6 år.

I allidrett får barna et uhøytidelig møte med idrett gjennom leik og enkle, varérte aktiviteter. Vi gjør alt fra å løpe fram og tilbake som ville hester i gymsalen til å balansere med erteposer på hodet, klatre i apparatløyper, stupe kråke, spille fotball og leke oss ute med alderstilpasset sykling, orientering eller skøyte-lek. Skileiken er inkludert (se mer under). Deltakelse i allidretten legger et godt utgangspunkt for å kunne delta i flere idretter senere. 

Barna deles i grupper på tjue etter fødselsår (i høst: Barn født 2016, 2015 og 2014). Hver gruppe har trening én dag i uka på Rustad skole. 

Påmelding skjer her, på deltager.no. Her kan du melde på barnet og betale direkte fra 15. august klokka 10.00. (Trykk på lenka!)

De første treningene blir i uke 35, altså fra tirsdag 27. august. (Obs: Vi tar forbehold om at vi slår sammen grupper dersom det er få påmeldte!) Noen grupper er allerede fulle. Send mail dersom du ønsker å stå på venteliste, camuella@gmail.com

Treningene er foreldredrevet, det vil si at trenerne er foreldre. De små får også ha med seg foreldre inn i salen, så klart. 

Allidrett + skileik = sant!

Inkludert i treningssavgiften har barna på allidretten hvert år i februar og starten av mars tilbud om å være med på skileik og Barnas Skidag i regi av Langrennsgruppa til Rustad IL på Skullerud skipark. Skileiken går over tre ettermiddager med instruktører fra langrennsgruppa, mens Barnas Skidag er et kort skirenn for alle barn en søndag i mars.

Allidretten har også to årlige faste arrangementer: Juleavslutning med fakkeltog, samt sesongavslutning med orientering og premieutdeling. 

Bli med som trener - en morsom jobb!

Dersom mange barn melder seg på i høst, vil vi trenge flere trenere. Er det noe for deg? Å trene de små er gøy. Det er tre trenere på hvert parti, så du trenger ikke møte opp hver eneste uke. Trenerne møtes til oppstartsamling der det settes opp et program for året med passende aktiviteter. Halve moroa er å prøve å finne på nye øvelser som passer de små - ikke for vanskelige og ikke for enkle. 

Neida, du trenger ikke være supersprek. Det holder lenge at du er blid og liker barn. Og så må du levere vandelskjema og melde deg inn i idrettslaget, men til gjengjeld får du trenerfløyte. Stas!

Interessert eller spørsmål? Ta gjerne kontakt med Camilla Berg Hansen på mail camuella@gmail.com eller ta kontakt her på Rustad IL Allidrett sin facebookside 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift