Siste nytt om Idrettsuka 2019

Rustad IL ønsker alle deltakere i den sjette utgaven av Idrettsuka i Østmarka hjertelig velkomne. Det er i alt påmeldt 190 deltakere i alderen 9-15 år. Vi gleder oss til å møte dere mandag 12. august og ta del i en spennende uke med mange ulike aktiviteter.

Hei alle sammen!

Da nærmer det seg Idrettsuka i Østmarka 2019. Rustad IL langrennsgruppa ønsker alle deltakerene i den sjette utgaven av Idrettsuka i Østmarka hjertelig velkomne.

Det er i alt påmeldt 190 deltakere i alderen 9-15 år.

Les informasjonen nøye og husk at vi skal være ute hele dagen med barna, uansett vær, så viktig å ta med skiftetøy og regntøy i sekken. Vi er et miljøarrangement og bruker beina til alle våre aktiviteter. Det å gå til aktivitetene er en del av aktiviteten. Når vi har det morro på turen til Lambertseter, Bogerudmyra eller Skulleruddumpa så er ikke veien så lang selv om vi bruker 30 minutter.

For detaljert informasjon gå inn på vedleggene vedlagt på denne siden..
Her ligger "Siste nytt" og "Aktivitetsplan for alle grupper" for Idrettsuka 2019.